DANIEL APARTMENT

Type:

Location:

Total area:

Project year:

Studio Apartment

Krakow, Poland

27 sq.m.

2016

 

          Geometric space of contrasts. Imperfect and raw surfaces of concrete opposed to the sharp and perfectly smooth walls that creates space for leaving. Apartment is subordinate to the details: flush-mounted skirting boards, dilatations of the concrete floors meeting the divisions of materials at the walls, invisible doors. Raw spaces are warmed up with oiled wood and natural materials: leather and felt - they also mark the boundaries, closed in geometric divisions makes room for life.

003-daniel-apartment-blackhaus
005-daniel-apartment-blackhaus
002-daniel-apartment-blackhaus
006-daniel-apartment-blackhaus
007-daniel-apartment-blackhaus
03
03A
(K:\01. blaCK design\1. PROJEKTY\1512 jozefit363w krak363w
blackhaus-blackofcourse-03
blackhaus-blackofcourse-02
blackhaus-blackofcourse-01

BLACKHAUS KAROL CIEPLINSKI ARCHITEKT 2016  ©  ALL RIGHTS RESERVED. ANY USE OF CONTENT OF THIS SITE NEED AN OFFICIAL AUTHORIZATION OF IT'S AUTHOR. TERMS OF USE, PRIVACY POLICY AND COOKIES.